Jordi Farrés

jordi-farres

Jordi Farrés (Bcn. 1977) estudia al Taller de Músics de Barcelona durant la dècada dels 90. Becat pel Berklee College of Music i representant espanyol a la Kohln Jazz Week 98 organitzada per la IASJ. Master Classes amb Michael Brecker, Pat Martino, Dave Liebman, Pat Metheny, etc

Ha tocat amb: Peter Bernstein, John Stowell, Jordi Bonell, Dani Pérez, Vicenç Solsona, Jim Snidero, Perico Sambeat, Scott Whitfield, Chris Higgins, Marc Miralta, Llibert Fortuny, Raynald Colom, Carles Benavent, Peter Zak, Tony Reedus, Albert Bover, Walter Smith III, Will Vinson, Javier Colina, Jorge Pardo, Horacio Fumero i un llarguíssim etc.

Participa en molt divetrsos projectes discogràfics, podent destacar els enregistraments amb les orquestres de Varsòvia, Bratislava i Radio Sofia en les grans prodiuccions del compositor Carles Cases, tant com a guitarrista com a productor musical.

A nivell docent actualment és professor al Taller de Músics de Barcelona i el Conservatori dels Pirineus. Paral.lelament imparteix workshops i masterclasses per tot el territori.

Autor de diversos llibres destacant “The George Van Eps Transcriptions” així com les col.laboracions en els treballs editorials i investigacions del guitarrer Josep Melo.
Apareix també a la Guia Universal del Jazz Moderno. Creador de la linia d’amplificadors per guitarra MPF/MELO J. Farrés Signature.

www.jordifarresmusic.com

Fes ja la teva inscripció

Les places són limitades!