Ramón Ángel Rey

ramon-angel-rei

Resident a Barcelona, encara que nascut a Vigo, Ramón està graduat Magna Cum laude pel Berklee College of Music, Boston (USA) i llicenciat en Història de l'Art per la universitat de Santiago de Compostel·la.

Ha tocat amb Miguel Poveda, Silvia Pérez Cruz, Dick Oats, Mike Mossman, Charles Neville (Neville Brothers), Jim Snidero, Danilo Pérez, Rick Peckham, Joan Monne, Santi Quintáns, Joan Díaz, Abe Rábade, Chris Kase, Llibert Fortuny, Dani Nel.el, Vicenç Solsona, Vicens Martín Dream Big band i David Pastor.

Ha gravat desenes de discos entre els quals destaquen 7 dones amb el seu grup Triángel, Abril 10/18 i We sing Bill Evans, guanyador del premi de la crítica al millor disc de Jazz de l'any per la revista especialitzada Enderrock.

És professor del Taller de Musics - Escola Superior d'Estudis Musicals des de 2009 i imparteix seminaris a Espanya i Europa col·laborant amb Greg Bissonette, Jorge Rossy, Horaci “El Negre” Hernández, Giovanni Hidalgo o Gonzalo Rubalcaba.

Ha publicat el llibre “Cómo interpretar partituras en la batería” (Dinsic, 2013), el DVD “Como acompañar en el Jazz” (Dinsic, 2016) i el curs en línia “Las escobillas en el Jazz” (Music.cat, 2020)

Ramón utilitza plats Zildjian, bateries Yamaha, pegats Remo i baquetes Vic Firth.

Fes ja la teva inscripció

Les places són limitades!