Santi de la Rubia

santi-de-la-rubia

Comença els estudis de saxofon als vuit anys. L'any 2002 finalitza el Grau Professional de saxo clàssic amb Matrícula d'Honor i es trasllada a Barcelona per estudiar jazz a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Allà rep classes de professors com Xavier Figuerola, Eladio Reinón i Ignacio Gascón i es gradua el 2006 amb Matrícula d'Honor.

Amplia la seva formació assistint a seminaris i classes particulars amb Perico Sambeat, Javier Vercher, Dick Oatts, Dave Liebman, Bob Mintzer, Jerry Bergonzi, Bill McHenry, Chris Cheek, Mark Turner, Walter Smith III i Seamus Blake.

En 2018 és seleccionat per formar part del Focusyear Band 19, un projecte impulsat per la Musik Academie de Basilea que segueix l'estela de grans programes com el World Music Institute a Berklee i el Monk Institute de Los Angeles. En ell, músics procedents de tot el món són dirigits de manera regular per reconeguts músics internacionals. Durant aquest any treballa i comparteix escenari amb Guillem Klein, Dave Liebman, Wolfgang Muthspiel, Jorge Rossy, Dominique Girod, Ambrose Akinmusire, Jim Black, Billy Childs, Luciana Souza, Marilyn Mazur, Seamus Blake, Nils Wogram, John Hollenbeck, Norma Winston, Julian Lage i Django Bates.

Al llarg de la seva carrera ha actuat a diferents festivals internacionals i ha col·laborat amb músics com Tom Harrell, Ugonna Okegwo, Adam Creu, Jorge Rossy, Doug Weiss, Jeb Patton, Vinicius Gomes, Joan Monné, Martín Leiton, Joan Galiardo, Lluís Vidal, Ernesto Aurignac, Jaume Llombart, Perico Sambeat, Roger Mas, Jordi Berni i Albert Vila, entre d'altres.

www.santidelarubia.com

Fes ja la teva inscripció

Les places són limitades!