Toni Vaquer

TONI VAQUER WEB

Com a arranjador, ha treballat arreglant el Tribut a Salvador Font Mantega, el nou projecte amb la Glissando Big band. Toni Vaquer va preparar els arranjaments inèdits dels temes de ‘Big Eril’, big band que va muntar El Petit de Calç Eril per al festival de Altaveu de Sant Boi del Llobregat. Dos dels 13 temes de Joan Chamorro presenta Mar Sauqué featuring Joel Frahm i “Duke Ellington Sound of Love” en Joan Chamorro presents Joan Codina.

Com a pianista, ha participat en els enregistraments de Kraken amb Toni Vaquer Sextet (Underpool Rècords), Sakura amb Natsuko Suga Group (Underpool), O amb Slow Quartet (Bebyne records), Reallity Shaw amb Voro Garcia Quintet i 20.10.2010 & Blues amb Toni Vaquer Trio per al Berklee Jazz Revelation Rècords Vol.1.

Com a compositor i arranjador, Voodoo Kids Vol. 1 de la Voodoo Children Collective (Fresh Sound New Rècords), Menta, Diari Sonor i Mut de Free Spirits Big band (Bebyne Rècords), Vertebrats de la Free Spirits Big band (Bebyne Rècords), The Next Generation de D.O. New Ensemble (Youcali Music) i In Bloom amb Voodoo Children per a Vídeos de Youtube de Berklee.

La seva trajectòria ja acumula diversos premis: primer premi en l’I i IV Concurs de Jazz de Palma (2008 i 2011), esment d’Honor pel Conservatori del Liceu (2012), Premi Duke Ellington de Composició Jazz per la Berkle (2017) i el Dean’s List en la Berklee College of Music (2015-2017).

Fes ja la teva inscripció

Les places són limitades!